Ons Bestuur

Opgericht door studenten, voor studenten

Stem

Bestuur '23-'24

Het Bestuur

Sinds de oprichting in november 1993, heeft Student en Stad zich in de gemeenteraad hard gemaakt voor de belangen van jongeren in Groningen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2021 behaalden we het fantastische resultaat van drie zetels. Om jongeren actief een stem te kunnen geven, dichter bij onze achterban te komen staan en de partij te professionaliseren is er in 2023 naast de fractie ook een bestuur gevormd.

Het bestuur draagt verantwoordelijkheid voor het organisatorische deel van de partij. Zo zorgen we voor de financiën, houden we het ledenbestand bij en organiseren we evenementen voor onze leden. Verder vertegenwoordigen we Student & Stad op evenementen en houden we contact met onze zusterpartijen in het land. Als bestuur hopen we Student & Stad verder te laten groeien als partij en jongeren in Groningen een platform te bieden om hun stem te laten horen en hun politieke ambities te laten ontwikkelen! 

Tycho Wuestman

voorzitter@studentenstad.nl T: 06-36027392

Hey! Mijn naam is Tycho Wuestman en dit jaar ben ik voorzitter van Student & Stad. Ik zit in mijn derde jaar IRIO en ben voorheen actief geweest in de Denktank. Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt binnen de vereniging voor leden en vertegenwoordig ik de vereniging tijdens onze evenementen. Hopelijk zie ik je binnenkort op een van onze evenementen!

Levi de Jong

penningmeester@studentenstad.nl

Hoi, ik ben Levi en dit jaar ben ik de penningmeester van Student & Stad. Ik ben 21 jaar oud, studeer IRIO en woon nu al drie jaar in het prachtige Groningen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het beheer van het geld van zowel de vereniging als de fractie. Ook mag ik dit jaar de activiteiten voor de leden en geïnteresseerden van Student & Stad organiseren.

Annebeth van der Hage

secretaris@studentenstad.nl

Hi! Ik ben Annebeth van der Hage, een 22-jarige student EBE, en met trots vervul ik de rol van secretaris in ons bestuur. Ik draag de verantwoordelijkheid voor het soepel laten draaien van onze organisatie. Denk aan het zorgvuldig beheren van ons ledenbestand, het stroomlijnen van interne communicatie, het opstellen van de jaarplanning, en het efficiënt managen van vergaderingen. Laten we het verschil maken, samen!

Izette Polinder

pr@studentenstad.nl

Hi! Mijn naam is Izette en ik ben Commissaris PR voor Student & Stad. Ik heb International Relations gestudeerd hier in Groningen. Nu ga ik van internationaal niveau naar lokaal niveau, om Student & Stad nog verder te laten groeien! Ik beheer de website en social media platforms, vergroot onze zichtbaarheid, en onderhoud contact met de pers. Hopelijk tot snel!